6 maart 2017

Zonteam gaat weer op pad door hele land

15 avonden over 'Zelf opwekken met zon': offerte ter plekke en gratis btw-teruggave-service

Zonnestroom opwekken op je eigen dak: het is dé weg naar groene en goedkope energie. Maar investeren in zonnepanelen roept ook nog veel vragen op. Energieleverancier Greenchoice helpt klanten én niet-klanten daarom bij het maken van een duurzame keuze die jarenlang stroom en geld oplevert. Dit voorjaar organiseert Greenchoice 15 bijzondere informatieavonden door het hele land. Bijzonder, omdat klanten en niet-klanten ter plekke een op-maat-gemaakte kostenindicatie kunnen krijgen én kunnen profiteren van de btw-teruggave-service.

Investeer in zon en bespaar
Ruim 47.000 Greenchoice-klanten wekken al zelf groene energie op met zonnepanelen. En ieder jaar komen daar duizenden nieuwe zonnestroomproducenten bij. De kosten voor zonnepanelen verdienen zich terug omdat huishoudens de zonnestroom zelf verbruiken en dus minder stroom van hun leverancier afnemen. Het voordeel is vergelijkbaar met 6% rente op een spaarrekening (bron: Milieu Centraal). Dat is goed voor de portemonnee en voor de wereld. Uit onderzoek blijkt bovendien dat mensen die ‘baas zijn over hun eigen energie’ dat leuk vinden én een stuk bewuster met energie omgaan.

Speciale service op informatieavond
Op de informatieavond krijgen bezoekers een presentatie van zonexperts over alles wat bij het zelf opwekken van zonnestroom komt kijken. Bijzonder is dat iedereen bij het inschrijven voor de avond al kan aangeven een indicatieve offerte van Greenchoice te willen krijgen. Die ligt dan op de avond zelf klaar. Ter plekke kunnen geïnteresseerden hun vragen persoonlijk doornemen met een van de zonexperts. Bovendien geldt dat wie op de informatieavond is geweest daarna gratis gebruik mag maken van de btw-teruggave-service (t.w.v. €135). Want wie zelf zonnestroom opwekt, kan 21% btw terugvragen over de aanschafprijs van panelen (mits u niet al eerder panelen heeft aangeschaft of ondernemer bent). Die teruggave verzorgt Greenchoice via de btw-service voor iedereen die wil investeren in zonnepanelen.

Ook niet-klanten van Greenchoice zijn van harte welkom. Toegang is gratis. Maar vol is vol. Aanmelden kan via https://www.greenchoice.nl/zonindebuurt.
image
 
 
 
 
Greenchoice Persberichten
Contact voor de media:
Marieke van den Hoek
telefoon 06-48 52 01 10
 
Twitter   Twitter
Facebook   Facebook
Greenchoice
Pieter de Hoochweg 108
3024 BH Rotterdam

www.greenchoice.nl
www.greenchoice.nl/nieuws
 
 
Geen berichten meer ontvangen van ons? Klik hier